Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

Σήμανση / Ταμπέλες

Σήμανση / ΤαμπέλεςΗ ταμπέλα / σήμανση της επιχείρησής σας είναι ορόσημο, σήμα αναφοράς.

Φαίνεστε, ο πελάτης ξέρει που να σας βρει και καταλαβαίνει αμέσως τι προσφέρετε. Είναι σημαντικό, μία ταμπέλα, να σχεδιαστεί σωστά και σύμφωνα με αρχές που βοηθούν στην πιο γρήγορη αντίληψη από τον θεατή. Σαφής σχεδιασμός, ορθή επιλογή χρωμάτων, ευανάγνωστο μέγεθος γραμμάτων, καλή τεχνική κατασκευή και τελειώσατε. Η επιχείρηση σας επωφελείται περισσότερο όταν προβάλλετε σωστά. Μία καλή ταμπέλα προϊδεάζει τον πελάτη για το τι θα συναντήσει όταν αποφασίσει να εισέλθει στην έδρα σας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:38

Εμφανίσεις: 7011

Ιστοσελίδες

Κατασκευή ΙστοσελίδαςΣπάστε τα δεσμά της τοπικής αγοράς και γίνετε επαγγελματίας του «κόσμου».

Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι πλέον ένα αναγκαίο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την όλο και αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου ο καταναλωτής ενημερώνετε και αναζητεί κάθε πληροφορία μέσα από αυτό με μεγάλη συχνότητα.

Το διαδίκτυο και η χρησιμότητά του έχουν αποδείξει την αξία τους για όλους τους χρήστες είτε πρόκειται για αναζήτηση πληροφοριών είτε για αγοροπωλησίες. Επωφεληθείτε από το διαδικτυακό μέσω και κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Ολοκληρώστε το εταιρικό σας προφίλ και αποκτήστε επαγγελματική ιστοσελίδα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες σας και την εταιρία σας με χαμηλό κόστος και με μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό ή τους πιθανούς νέους συνεργάτες σας.

Με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας με ασφάλεια προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερη άνεση στον καταναλωτή ο οποίος με μεγάλη ευκολία από το σπίτι του κάνει τις αγορές του. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε το κέρδος της επιχείρησής σας χωρίς παραπάνω προσωπικό. Αυξάνετε την ακτίνα δράσης σας πέρα από τα στενά όρια του καταστήματός σας και μπορείτε άνετα να κάνετε επαγγελματικές πωλήσεις σε όλη την χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

Το μέλλον ανήκει στο διαδίκτυο! Μην μένετε πίσω!

Με ελεγχόμενο κόστος και γρήγορη απόσβεση μπορείτε να πετύχετε:

 • Μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και έξω από τα μικρά όρια της τοπικής κοινωνίας, αυξήστε έτσι το πελατολόγιο και τις συνεργασίες σας.
 • Προσφορά καλύτερης και πιο άμεσης ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού από την ιστοσελίδα σας. Στην ιστοσελίδα σας μπορεί να μάθει κανείς τα πάντα για την επιχείρησή σας και να ξέρει τι ακριβώς κάνετε και τι ακριβώς προσφέρετε.
 • Ταχύτερη γνωστοποίηση καινούργιων προϊόντων, προσφορών ή υπηρεσιών χωρίς μεγάλες δαπάνες. Τέρμα τα πολυάριθμα έξοδα για εκτύπωση βραχύβιου διαφημιστικού υλικού και διανομής. Σκεφτείτε «πράσινα»!
 • Εάν δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις πωλήσεις σας χωρίς περιττά έξοδα και με ασφάλεια συναλλαγής μέσω τραπέζης ή άλλους ασφαλείς τρόπους πληρωμής (PayPal).

Εμείς, σχεδιάζουμε για σας ακριβώς το είδος ιστοσελίδας που χρειάζεστε και σε όσες γλώσσες χρειάζεστε. Κάθε επαγγελματίας έχει τις δικές του ανάγκες και το γραφείο μας έρχεται να τις καλύψει δημιουργώντας το «ιντερνετικό» προφίλ της επιχείρησης.

Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε, προσφέρουμε φιλοξενία και είμαστε πάντα στην διάθεση των πελατών μας για τεχνική υποστήριξη.

Αποκτήστε τώρα την δικιά σας ιστοσελίδα πολύ απλά και εύκολα!

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:40

Εμφανίσεις: 9658

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές ΚατασκευέςΑναλαμβάνουμε την δημιουργία ειδικών κατασκευών. Η ανάγκη του πελάτη να βρει λύση σε θέματα προβολής τελειώνει με την επίσκεψη στην Drosos Creative Agency. Όταν δεν θέλουμε να αλλάξουμε το προϊόν εφευρίσκουμε κάτι νέο που ταιριάζει και αναδεικνύει χωρίς πρόσθετες αλλαγές.

Ειδικές βάσεις προϊόντων ή εκδηλώσεων, γιγαντο-εκτυπώσεις ή τεχνικές κατασκευές σήμανσης. Επιλέγουμε με γνώμονα την επιθυμία σας και τελειοποιούμε με άξονα την εμπειρία μας. Σχεδιάζουμε, διαλέγουμε κατάλληλο υλικό, συνεργαζόμαστε με τον κατάλληλο συνεργάτη και λύνουμε το πρόβλημά σας.Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:33

Εμφανίσεις: 6563

Δημιουργία Λογότυπου

Όλη η εταιρική φιλοσοφία, οργάνωση, το ύφος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας ενσωματωμένες σε ένα σχέδιο.

Το λογότυπο της εταιρίας σας είναι σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει και να επικοινωνεί αυτό που είστε πολύ γρήγορα και εμπεριστατωμένα σε όποιον το βλέπει.

Σήμα κατατεθέν πρέπει να σχεδιάζετε με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζετε σε ότι μπορεί να έχει σχέση με την εταιρία σας είτε αυτό είναι έντυπο, όπως η εταιρικές κάρτες ή μέχρι το «ντύσιμο ενός οχήματος. Πρέπει να κοινωνεί άμεσα το μήνυμά του σε οποιοδήποτε μέγεθος και εάν χρησιμοποιηθεί.

Συνδυάζεται με την επίσημη επωνυμία σας ή την περιέχει.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:39

Εμφανίσεις: 8583

Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική ΤαυτότηταΔίνουμε στην επιχείρησή σας μία ολοκληρωμένη οντότητα. Ξεκινάμε από το λογότυπο και την εταιρική επωνυμία και προσπαθούμε να την εφαρμόσουμε σε οτιδήποτε έχει σχέση με την επιχείρηση σας. Η έννοια σχεδιαστική γραμμή από εταιρικά έντυπα σε συσκευασία προϊόντων, εταιρικά οχήματα, ακόμα και εσωτερική ή εξωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση προσδίδει επαγγελματικότητα και ακτινοβολεί οργάνωση, επιχειρηματική συνοχή και όραμα. Μεγιστοποιεί το προφίλ σας και σας καθιστά πολύ πιο εύκολα αναγνωρίσιμους στην εμπορική κοινωνία και στους πελάτες – καταναλωτές.Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:39

Εμφανίσεις: 7516

Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.