Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

A+ A A-

Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική ΤαυτότηταΔίνουμε στην επιχείρησή σας μία ολοκληρωμένη οντότητα. Ξεκινάμε από το λογότυπο και την εταιρική επωνυμία και προσπαθούμε να την εφαρμόσουμε σε οτιδήποτε έχει σχέση με την επιχείρηση σας. Η έννοια σχεδιαστική γραμμή από εταιρικά έντυπα σε συσκευασία προϊόντων, εταιρικά οχήματα, ακόμα και εσωτερική ή εξωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση προσδίδει επαγγελματικότητα και ακτινοβολεί οργάνωση, επιχειρηματική συνοχή και όραμα. Μεγιστοποιεί το προφίλ σας και σας καθιστά πολύ πιο εύκολα αναγνωρίσιμους στην εμπορική κοινωνία και στους πελάτες – καταναλωτές.Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.