Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

A+ A A-

Διαφημιστική Καμπάνια

Καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την οργανωμένη και μακροπρόθεσμη προβολή σας και δείτε την επιχείρησή σας να απογειώνεται σε δημοτικότητα μέσω της διαφήμισης.

Σχεδιασμός Kαμπάνιας

Υπαίθρια

Περιοδικά / Εφημερίδες

Τηλεόραση / Ραδιόφωνο

Εμείς εδώ στην Drosos Creative Agency, είμαστε της άποψης ότι το πιο σημαντικό είναι να μπορεί ο πελάτης μας να επένδυση τα χρήματά του έξυπνα και να μένει όσο το δυνατό περισσότερο στην επικαιρότητα.

Συμβουλεύουμε, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε την διαφημιστική σας εκστρατεία, κατανέμοντας σωστά και διεξοδικά τον προϋπολογισμό σας ώστε την κατάλληλη χρονική στιγμή να προβάλλεστε από το κατάλληλο μέσo το οποίο απευθύνετε στο αγοραστικό κοινό που σας ενδιαφέρει.

Η διαφημιστική καμπάνια είναι σαφώς ο πιο επαγγελματικός τρόπος προβολής, έχει μεγάλο δείκτη επιτυχίας και είναι απόλυτα νοικοκυρεμένος οικονομικά.

Δείξτε στον κόσμο το πρόσωπο του σωστού επαγγελματία.

Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.