Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

A+ A A-

Γραφιστική

Στην εποχή μας η εικόνα είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο. Η γραφιστική είναι το μέσο που χρησιμοποιούμε για να δώσουμε μορφή στην ιδέα. Δημιουργούμε και εφαρμόζουμε εικόνες που μπορεί να αποτελούνται από φωτογραφία, γραμμές, χρώματα και κείμενα ώστε σαν αποτέλεσμα να επικοινωνούν με σαφήνεια το μήνυμα που επιθυμεί ο πελάτης.

Εφαρμογή της γραφιστικής μας δουλειάς μπορείτε να βρείτε σε λογότυπα, ταμπέλες, εταιρικές ταυτότητες, κάρτες, προσκλητήρια, ιστοσελίδες, αφίσες, συσκευασίες, μπλουζάκια, εταιρικά αυτοκίνητα κτλ.Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.