Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

We areALWAYS there!

Drosos Creative AgencyH DCA είναι ένα γραφιστικό δίδυμο με δυναμική που πηγάζει μέσα από την ευελιξία ενός μικρού σχήματος. Η εύκολη και ταχεία επικοινωνία της ομάδας οδηγεί σε γρήγορα και δημιουργικά αποτελέσματα.

Ως έμπειροι γραφίστες / web designers αναλαμβάνουμε όλα τα είδη εργασιών που αφορούν την διαφήμιση και την προβολή της επιχείρησής σας. Ξεκινώντας από τα βασικά, όπως ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας / logo, προχωρώντας σε δημιουργία εντύπων (καρτολίνες, flyer & αφίσες), διαφημιστικά δώρα, καταχώρηση σε έντυπα μέσα (περιοδικά & εφημερίδες), συσκευασίες μέχρι και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Δεν παίζει ρόλο εάν είστε ατομική επιχείρηση ή μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος. Σίγουρα έχουμε τουλάχιστον μία καλή ιδέα που σας ταιριάζει.

Αναλύουμε το προφίλ της επιχείρησής σας και προτείνουμε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την ολοκλήρωση κάθε δημιουργικού λογαριασμού.

Ο πελάτης για μας ΕΙΝΑΙ συνεργάτης! Είμαστε πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε, να σας συμβουλέψουμε, για να κάνουμε αυτό που χρειάζεστε.

 

Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.